TÜKETİM AĞI İNŞA FİKRİ

tarafından
319
TÜKETİM AĞI İNŞA FİKRİ
Spread the love

İnsanlar, günümüzde arayış içindeler, daha evvelinde network marketing işini duyanlar AMAAAAAN BIRAK O İŞLERİ, derlerdi.

 
Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki artık insanların reddedemeyeceleri fikir haline gelmiş durumda google da ençok aranan kelimeler arasında network marketing, mlm, ağ pazarlama kelimeleri yer almaktadır. Niçin mi? Tüketim ağı inşa etme fikri hızla yayılmaktadır. 


Tüketim ağı inşa etme fikri artık insanların çömertce elinin tersiyle itebilecekleri bir fikir değil artık. İnstagram, facebook, twitter evde ürettikleri ürünleri bu mecralarda kurduğu takipçi sayıları ve tüketici ağı ile satmaya uğraşıyorlar. 


Teknolojinin ve akıllı cep telefonlarının gelişmesiyle yeni ticaret modeli bu olmaya başladı. Kızılayda, cadde üzerinde birçok dükkan kapanmış durumda. Ticaretlerini bu yeni iş modeli üzerine yapmaya başladılar. Tv de reklamlar artık e-ticaret modeli ile satış yapan internet sitelerinin reklamları ile dolmuş durumda dikkatinizi çekiyor mu?


BENİM İNSANLARA VERMEK İSTEDİĞİM MESAJ ŞU ARKADAŞLAR, insanlar bu iş fikrini ciddiye alıyorsa, zaman yatırımı yapmayı göze alıyorsanız, emek harcamak istiyorsanız eğer, tıpkı diğer işlerde olduğu gibi, efor zaman para küçükte olsa ürün alıorsunuz o da işin sermayesi eğer bir dönem bu bedelleri ödemeye hazırsanız hayatınızı değiştirebilirsiniz. Bu iş fikri birçok insanın hayatını değiştirmiştir. 


DOLAYISI İLE NETWORK MARKETİNG TİCARETİNİ YAPMA FİKRİNİ ARAŞTIRIYOR..Bu sektöre yepyeni insanların gelmesi anlamına geliyor. Bu sektörde iş yapma fikrini araştıran arkadaşlarıma daha fazla yardımcı olmak istiyorum Bu iş fikri ile tanışmak isteyenlere yardıma her zaman hazırım. Sizin başarılarınız için varım.